## **Registration Times**

9:00am – 09:30am <u>Male competitors</u> (Novice, Fitness, Athletic, Juniors, Master) 9:30am – 10:00am <u>Female competitors</u> (all female classes) 10:00am – 10:30am Male competitors (Mens Physique, Mr Class 1-3)

**Juniors under 23** — must be under 23 on the 1st of January this current year and must produce a valid ID (e.g. passport) at the registration

**Novices** – must not have placed in the top three in any other contest or have won any open contest.

## **Contest running order** (subject to change)

Please be back stage 30 mins before your Class goes on stage (please note, <u>only competitors</u> are allowed back stage this is a very strict rule with the venue). I myself will be back stage to help with any athletes needs, we will also have a back stage crew to get you on stage on time etc also to touch up tan. Please note these are approx times:

11.30am	Novice		30mins
12.00pm	Mens Fitness		20mins
12.20pm	Mens Athletic		20mins
-			15mins
12.40pm		Presentation Novice	
12.55pm		Presentation <b>Mens Fitness</b>	15mins
1.10pm	Juniors		10mins
1.20pm	Masters		15mins
1.35pm		Presentation Mens Athletic	15mins
1.50pm		Presentation <b>Junior</b>	15mins
2.05pm		Presentation <b>Masters</b>	15mins
<b>2.20pm INTE</b>	CRVAL		
2.40pm	Bikini Class	s Novice	30mins
3.10pm	Bikini Class under 35 + over 35		45mins
3.55pm	Toned Figure + womans athletic		25mins
4.20pm		Presentation of Bikini novice	15mins
4.35pm		Presentation of Bikini under 35 & over 35	15mins
4.50pm		Presentation <b>Toned and Womens Athletic</b>	15mins
5.05pm	Trained Figure		15mins
5.20pm	Mens Physique		30mins
5.50pm	Class 3		20mins
6.10pm		Presentation of Trained Figure	15mins
6.25pm		Presentation of Mens Physique	15mins
6.40pm		Presentation of Class 3	15mins
6.55pm	Class 2		15mins
7.10pm	Class 1		10mins
7.20pm		Presentation of Class 2	15mins
7.35pm		Presentation Class 1	10mins
7.45pm	Overall Presentation		15mins

## NO DREAM TAN ALLOWED IN THE VENUE

We advice original CD's for all performances, music with swearing or vulgar language will not be permitted and the offender will be eliminated, replaced with a generic sound track.

Ticket collection, if you pre purchased tickets you can collect them at the box office on the evening of the show or at registration.

Competitors do not need tickets for the show for themselvs.

Paul Byrne

